Илън Мъск е решил да използва политическа реклама, за да компенсира

...
Илън Мъск е решил да използва политическа реклама, за да компенсира
Коментари Харесай

Мъск решен да стигне печалба от 100 млн. долара с политическа реклама за изборите

Илън Мъск е решил да употребява политическа реклама, с цел да компенсира спада в приходите на обществената мрежа X (бивш Twitter), като си сложи за цел да усили годишната си облага до 100 милиона $ „ в годината на огромните избори в Съединените щати “. Това оповестява Financial Times, съгласно който преди този момент притежателят на обществената мрежа е отменил възбраната за политическа реклама, въведена от някогашния изпълнителен шеф Джак Дорси.

Както отбелязва изданието, сходна стъпка би трябвало да подхожда и на имиджа на Мъск като „ абсолютист на свободата на словото “. Компанията доста усили вложенията си в политическа реклама и неотдавна организира събитие с близо " 100 сегашни и евентуални клиенти " във Вашингтон, с цел да разпространява своите рекламни услуги.

В следващ имейл, изпратен до някои от тях, който вестникът е видял, се споделя частично, че X „ основава съвременен международен градски площад “. „ Това е място, където политически партии и претенденти могат да се срещнат със своите гласоподаватели, до момента в който главният фокус е върху сигурността на марката и честността на изборите “, споделят създателите на писмото. В Съединени американски щати броят на потребителите на X доближи 92,4 милиона, 98% от тях са гласоподаватели. Според ръководителя на бизнес интервенциите на X, Джо Бенарока, обществената мрежа разрешава на хората „ интензивно да вземат участие в жизненоважни полемики с определени чиновници, водачи на общността и съграждани “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР